Van ontwerp tot aanleg of renovatie/onderhoud van uw zwembad of zwemvijver.
Aanbiedingen

Privacy en veiligheid

Bescherming persoonsgegevens

Zwembadbutler.be respecteert en beschermt de persoonlijke levenssfeer van de gebruikers van haar diensten en zal de persoonsgegevens van deze gebruikers nooit aan derden overmaken noch verkopen.

De persoonsgegevens die worden verzameld tijdens de administratieve verwerking zullen enkel gebruikt worden voor de goede werking van de dienstverlening. In overeenstemming met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, heeft u steeds inzage in de persoonsgegevens die u via deze website bezorgt.

Indien u dat wenst worden deze gegevens geschrapt. Neem hiervoor contact op met zwembadbutler.be.

Zwembadbutler.be verbindt er zich toe de wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens nauwgezet na te leven.

Duidelijke algemene voorwaarden

Zwembadbutler.be hanteert eenvoudig omschreven Algemene Verkoopvoorwaarden. Geen stevige juridische teksten maar korte en duidelijke afspraken zodat beide partijen zich geen zorgen hoeven te maken.

Cookies

Deze website maakt gebruik van "cookies" technologie om een betere dienstverlening aan te bieden. Hierbij worden (tijdelijk) gegevens bewaard op de computer van de gebruiker waarmee wij u kunnen identificeren. Indien u dit niet wenst dan is er de mogelijkheid om "cookies" uit te schakelen in de webbrowser.

Veilige betaalomgeving

Zwembadbutler.be maakt gebruik van veilige betaalomgevingen waarmee u online een betaling kan uitvoeren. Al onze betaalsystemen maken gebruik van SSL. Dit is een beveiligde verbinding waardoor alle uitvisseling van gegevens tussen uw computer en de betaalserver versleuteld worden. U kan dit herkennen aan het 'slotje' dat dan verschijnt in uw browser.

Misschien wenst u zaken zelf te doen of uw bouwkundig zwembad volledig zelf te bouwen? Wij leveren u graag alle nodige materialen en begeleiden u tijdens het volledige bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Like alvast onze Facebook pagina, blijf op de hoogte, en maak kans op prachtige prijzen!

©Copyright - Zwembadbutler.be - Alle rechten voorbehouden.