Van ontwerp tot aanleg of renovatie/onderhoud van uw zwembad of zwemvijver.
Price Filter

Zelfbouw

Zwembadbutler.be wordt geleid door de doorwinterde zwembadbouwer Jeffrey Anthuenis uit Lochristi. Zijn jarenlange in-house zwembadkennis is ook meteen het grote verschil met alle online zwembad webshops. Bij zwembadbutler.be koopt u niet enkel producten en materialen, u krijgt er gratis de nodige uitleg/gebruiksaanwijzing/plaatsingsadvies bij.

Via de modulaire werkwijze beslist u zelf welke delen van het bouwproces u wil uitbesteden, en welke u liever zelf wil doen onder deskundige begeleiding. In beide gevallen krijgt u niet alleen snel en duidelijk antwoord op al uw vragen, maar ook extra raad en tips over randzaken die dikwijls over het hoofd worden gezien, maar heel belangrijk blijken achteraf. 

Kortom, naast topproducten haalt u ook een uitzonderlijke vakkennis in huis! Als u samenwerkt met zwembadbutler.be kunt u gerust zijn bij de bouw, de renovatie, of het onderhoud van uw zwembad.

Aan de hand van uw specifieke wensen en budget configureren wij een zwembad op maat met onderbouwde productkeuzes. Contacteer ons daarom vandaag nog vrijblijvend voor een afspraak.

 

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:

Misschien wenst u zaken zelf te doen of uw bouwkundig zwembad volledig zelf te bouwen? Wij leveren u graag alle nodige materialen en begeleiden u tijdens het volledige bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Like alvast onze Facebook pagina, blijf op de hoogte, en maak kans op prachtige prijzen!

©Copyright - Zwembadbutler - Square Egg bvba - BE-0479.454.568 - Alle rechten voorbehouden.