Van ontwerp tot aanleg of renovatie/onderhoud van uw zwembad of zwemvijver.
Price Filter

Zwembadfolies

Zwembadfolies

De zwembadfolie van uw zwembad is een heel belangrijk punt. Zwembadfolies bepalen niet enkel de kleur, maar vooral ook de uitstraling van zwembaden. Contacteer ons voor ervaren plaatsers indien u een folie perfect op maat wenst te laten lassen.

Zwembadfolies zijn er in verschillende soorten:

  • uit 1 stuk (ongewapende dunne folie), gelast in de fabriek en door u zelf te plaatsen
  • Gewapende zwembadfolies. Deze komt men ter plaatse op maat in uw zwembad lassen!
  • Zwembadfolies bestaan in verschillende kleuren en motieven. Bekijk de foto's om een idee te krijgen. Neem contact met ons op indien u staaltjes wenst te bekomen van de verschillende zwembadfolies, of enkele foliebaden in levende lijven wenst te komen bezichtigen.

Wees steeds op uw hoede als u prijzen gaat vergelijken! 
Zo zijn er folies met dikte van 0,7 tot 2mm, al dan niet behandeld met een speciale acryllak. De juiste acryllak is echter heel belangrijk! Deze zorgt ervoor dat uw folie beter bestand is tegen chloor, UV-stralen, bio-degrdatie, krassen, vlekken, ... Kies voor de folie met de juiste acryllak, en verleng de levensduur van uw zwembadfolie! Wij adviseren u graag welke folie het meest geschikt is voor uw zwembad, passend bij uw budget. 

Door onze grote volume aankopen bieden onze externe plaatsers bovendien de beste prijs op de markt voor ter plaatse gelaste zwembadfolies

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:

Misschien wenst u zaken zelf te doen of uw bouwkundig zwembad volledig zelf te bouwen? Wij leveren u graag alle nodige materialen en begeleiden u tijdens het volledige bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Like alvast onze Facebook pagina, blijf op de hoogte, en maak kans op prachtige prijzen!

©Copyright - Zwembadbutler - Square Egg bvba - BE-0479.454.568 - Alle rechten voorbehouden.