Van ontwerp tot aanleg of renovatie/onderhoud van uw zwembad of zwemvijver.
Price Filter

Doseerapparatuur

De waterbehandeling van uw water manueel regelen via pH-, pH+, chloortabletten en chloorshock is een drukke bezigheid. Bovendien is het bewezen dat de hoeveelheid chloor in het water zo altijd te laag of te hoog is. Maar geen nood, de waterbehandeling van uw water kan helemaal geautomatiseerd worden. Door de constante micro-doseringen zal uw water een zeer constante ontsmetting hebben wat resulteert in een gezondere zwemervaring.

Afhankelijk van uw bad (grootte, circurlatimogelijkheden, afdekking,...) en budget kunnen wij voor u het ideale automatische doseerapparaat selecteren. Van eenvoudige vloeibare chloor en pH doseringen, tot geavanceerde zoutelectolyses. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:

Misschien wenst u zaken zelf te doen of uw bouwkundig zwembad volledig zelf te bouwen? Wij leveren u graag alle nodige materialen en begeleiden u tijdens het volledige bouwproces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Like alvast onze Facebook pagina, blijf op de hoogte, en maak kans op prachtige prijzen!

©Copyright - Zwembadbutler.be - Alle rechten voorbehouden.